Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Lund Keramikskål Sort 350 ml

130,00 kr.
Varenummer: 68412
- 350 ml / 350 gram
- Keramik
- Sort med hvid inderside
- Enkelt design
1
+
Tilføj til kurv

Lund Keramikskål Sort 350 ml

Enkelt og lækkert design

Er du træt af kedelige skåle til hundens mad og vand. Måske ser dine nuværende skåle triste og træls ud, eller måske passer de ikke i stilen til jeres nye hjem. Disse lækre kvalitets skåle har et flot, og enkelt design som passer ind i de fleste hjem. Mange går højt op i kvalitet og design, og hvorfor ikke også gøre det hos sin trofaste ven. Skålens ydre er i en afdæmpet grå farve, hvor et enkelt og diskret aftryk af en hund er trykt i glasuren. Skålens kerne er glaseret med hvid glasur som er nemt, at vedligeholde for kalk og foderrester. 

Skålen din hund bliver glad for

Skålen kan have betydning for om din hund vil drikke eller spise. Nogle hunde foretrækker ikke metal eller plastik skåle, men der i mod en keramik skål. Så et skift af skålen kan give din hund ædelysten tilbage. Skålen kan indeholde 350 ml vand eller 350 gram mad. For de små hunde er det en god ide ikke at fylde skålen helt op med foder. En helt fyldt skål kan være uoverskueligt for hunden. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE