Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

MAVEBÅND til hanhunde M talje mål 38 - 58 cm

75,00 kr.
Varenummer: H15381
- God komfort
- Absorberende
- Skånsom for pelsen
- 12 stk
1
+
Tilføj til kurv

MAVEBÅND til hanhunde M talje mål 38 - 58 cm

Simple Solution Tissebælte, beskytter inde miljø for afmærkning

Alle hunde afmærker territorie. Hanhunde vil typisk begynde at lette ben, når den kommer i den kønsmodne alder. De fleste hanhunde vil bestræbe sig på, at urinere så højt oppe, som det er muligt, for at får andre hunde til at tro, at den er meget større end den måske i virkeligheden er. Det virkelig upraktisk i et inde miljø. Simple Solution har fremstillet et en gangs tissemavebælte til at gøre dig fri for hundens tisserri. Hvis din hund letter ben indenfor, er det for at afmærke dens territorium af. det kan skyldes flere ting. Den kan opfatte nogle steder i huset, som fremmede lugt. Det kan være i har haft besøg af en anden hund. Nogle hanhunde kan også finde på at gøre det, hvis den kan lugte at en tæve/hunhund er i løbetid. Den vil oftest tisse op af ting, hvor der er mest aktivitet, som fx. køkkenet eller ved hovedindgangen.

Simple Solution tissebælte beskytter møbler og andre omgivelser fra hanhundens afmærkninger der også medfører lugtgener. Simple Solution tissebælte sikre en god og høj komfort for din hanhund. Den kan uden gener bevæge sig frit og gøre, som den plejer. Husk at aftage Simple Solution tissebælte ved luftture. Produktet fungerer som en wrap/omslag, der hurtigt og effektivt absorberer hanhundens urin, på samme måde, som man kender det fra en blee til en baby. Simple Solution tissebælte er også velegnet til urin problemer, som fx ufrivillig vandladning, når hunden opstemmes eller bliver bange. Simple Solution tissebælte er en genial løsning til din tissetrold om i er hjemme eller på besøg. Simple Solution tissebælte skal skiftes efter brug. Simple Solution tissebælte kan smides ud sammen med resten af dit restaffald.

Simple Solution tissebælte har et højt absorberende lag, der er kombineret med en lækagefri-barriere I strækmateriale, (ligesom en baby blee er, rundt om babyens ben) lækagefri-barriere fungere på selv samme måde, så tissetrold af en hanhund kan bevæge sig og frit løfte benene helt uden problemer. Fur-Friendly Fasteners holder Simple Solution tissebælte på plads uden at klistre til pelsen. Wetness Indicator fortæller dig, hvornår mavebæltet fyldt og klar til at blive skiftes.

Sådan påfører du Simple Solution tissebælte på din Hanhund.

Påfører Simple Solution tissebælte omkring hundens underliv, sikre at den indvendige mikrofiber-del dækker hele hanhundens kønsorgan. Efterfølgende strammes Simple Solution tissebælte til, så Simple Solution tissebælte sidder tæt. Din hanhund kan nu bevæge sig frit, løbe rundt, lege og begå sig præcist, som den normalt vil gøre.

Størrelser:

Benyt et fleksibelt målebånd.

Mål omkring din hanhunds smalleste punkt (lige efter ribbenenes ophøre ca.) for at finde den rette størrelse, gå en størrelse op, hvis du er i tvivl mellem 2 forskellige størrelser vælg da den største da Simple Solution tissebælte kan justeres ind.

XS 23 - 36 cm

S 30 – 48 cm

M 38 – 58 cm

L 46 – 69 cm

Indeholder 12 stk. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE