Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Nina Ottosson – Dog Brick Blå

290,00 kr.
Varenummer: 67333
- 12 Rum til godbidder 
- Kan bidrage til at bedre selvværd hos din hund 
- Let at bruge for hund og ejer 
- Farve: Blå
1
+
Tilføj til kurv

Nina Ottosson - Dog Brick

Alle hunde ejere kender situationen, hvor det regner en hele dagen. Man kan tage sig selv i at tænke "fik vi nu gået en lang nok tur i dette vejr, og blev min hund stimuleret?" Frygt ikke for det er ikke alt simulering der behøver, at forgå ude. Vi har løsningen til dig, og din hund vil elske det. Med Dog Brick får du mange timers god stimulering for din hund, også når vejret er dårligt. Den er simpel at bruge, og du kan bruge den hvor som helst. Brug den i stuen, tag den med i haven eller medbring den på jeres ferie. Når du ligger godbidderne i de 12 rum, skal din hund blot snuse sig frem til godbidderne. Herefter skal hunden aktivere sin hjerne for at finde ud af hvordan den får godbidderne ud. Det kan være en fordel at hjælpe hunden de første par gange, så den opdager at den kan få godbidderne tilgængelige. Nogle hunde har lettere ved, at finde fidusen mens andre hunde skal hjælpes mere på vej. Med dette hundelegetøj får du mange timers ren underholdning for din hund.

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE