Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Nina Ottosson – Dog Worker Komposit Aktivitetslegetøj

375,00 kr.
Varenummer: 67337
- Vægt: 2 kg 
- 5 cm Høj 
- 5,4 cm i diameter 
- God hjerne stimulering og selvværd
1
+
Tilføj til kurv

Nina Ottosson - Dog Worker 

De aktive hunde kan være svære at stimulere, selv efter en lang gåtur. Mange hunde finder det sjovt at bruge hjernen til at få stimulering. Du kaster måske allerede hundemad ud på græsset, så din hund skal snude sig frem til dem. Men det kan gøres endnu bedre med "Dog Worker", og din aktive hund vil finde det sjovt og underholdende. Med dette underholdende aktivitetslegetøj får du masser af times god stimulering for din hund. Hunde elsker at blive udfordret og finde ud af nye ting de pludselig kan. Når du benytter "Dog Worker" skal du blot gemme godbidderne i legetøjet og lade din hund snude sig frem til dem. Pladen rotere og der skal trækkes og skubbes i klodserne for at få godbidderne frem. Det er ren hjernegymnastik for din hund, og så styrker det oven i købet dens selvværd. Med dette super sjove produkt kommer din hund aldrig til at kede sig der hjemme.

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE