Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Sikkerhedssele S-M 40-60 cm

50,00 kr.
Varenummer: TX12771
- Sikkerhedssele til bil
- 40-60 cm
- Til lille / mellem hunde
- Med kraftig karabinhage
1
+
Tilføj til kurv

Sikkerhedssele S-M 40-60 cm

Sikkerhedssele til din hund på køreturen

Sikre din hund med en hundesikkerhedssele. De kan købes i forskellige størrelser og farver. Farven er helt uden betydning. Selen spændes fast i hundens sele eller halsbånd og klikkes fast sikkerhedsselens spænde sikkerheds system nederst ved sædet, på helt samme måde, som når du selv tager sikkerhedssele på. Vi anbefaler at hunden er på bagsædet, så forstyrre den ikke føreren af bilen. 

I Danmark er der ingen lovgivning om transport af kæledyr i bilen. Det er der til gengæld i Sverige og Tyskland, skal du have din hund med på ferie, er du forpligtet til, at undersøge hvad der er af regler i det  land, du rejser til eller køre igennem har, af krav om transport at kæledyr.

Danske reglerne siger at Personer eller gods må ikke være anbragt på en på sådan måde, så føreren ikke har fuldt udsyn og tilstrækkelig mulighed for at manøvrere køretøjet. (Færdselsloven, § 82) Det betyder, at du kan få en bøde, hvis du fx kører bil med en hund på skødet, og den forhindrer dig i at køre bilen sikkert.

Materiale: Slidstærkt flettet nylon med en kraftig karabinhageFRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE