Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Keramikskål sløv 300 ml

60,00 kr.
Varenummer: TX24799
- 300 ml / 300 gram
- Keramik
- Sølv farvet med hvid inderside
- Enkelt design med materet poteaftryk
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Keramikskål sløv 300 ml

Enkelt og lækkert design

Er du træt af kedelige skåle til hundens mad og vand. Måske ser dine nuværende skåle triste og træls ud, eller måske passer de ikke i stilen til jeres nye hjem. Disse lækre kvalitets skåle har et flot, og enkelt design som passer ind i de fleste hjem. Mange går højt op i kvalitet og design, og hvorfor ikke også gøre det hos sin trofaste ven. Skålens ydre er i en skindende sølv farve, med søde materet poteaftryk. Skålens kerne er glaseret med hvid glasur som er nemt, at vedligeholde for kalk og foderrester. 

Skålen din hund bliver glad for, flot design med materet poteaftryk

Skålen kan have betydning for om din hund vil drikke eller spise. Nogle hunde foretrækker ikke metal eller plastik skåle, men der i mod en keramik skål. Så et skift af skålen kan give din hund ædelysten tilbage. Skålen kan indeholde 300 ml vand eller 300 gram foder. For de små hunde er det en god ide, ikke at fylde skålen helt op med foder. En helt fyldt skål kan være uoverskueligt for hunden. 

Mål: 300ml / 0,3l  / 300 gram - ø12cm

 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE