Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - SKÅLESÆT 200 ml

205,00 kr.
Varenummer: TX24820
- Træ stativ
- 2 stk kermik skåle
- 200 ml
- Let at rengøre
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - SKÅLESÆT 200 ml

Velegnet til hund og kat, et skålsæt med et flot klassisk design.

Med sint klassiske ydre og de stilrene linjer af tre og sort glaseret keramik, har denne designer madskål fra Trixie, alt hvad der skal til, for at pifte dit boligaccessoires op, til et moderigtig hjem. Madskålens flotte klassiske gennemtænkte detalje, med de lige linjer, får madskålen til at frem stå flot og funktionelt. Her er du, på ingen måder, pinlig over at have dit kæledyrs mad og vands kål til at stå fremme og fungere som en pyntegenstand.

De to sortglaseret keramik firkantede (madskålene) sidder fast i træholderen. Madskålene kan med fordel, fyldes med tørtfoder eller vådfoder i den ene og vand i den anden. 

Keramikskålene.

Keramik er fremstillet af ler, der brandes og bliver et holdbart og stærkt martiale. Disse to keramik skåle er firkantet det giver et klassiske design for de lige linjer. Keramik skålene har en højglaseret overflade i farven sort, der giver et flot og renligt udsende. keramik skålendens indre form er skabt til rummelighed, med deres skrå sider der skaber en mindre bund. Fyldemassen af foder i skålen giver dit kæledyr nem adgang til maden og vand. under munden har man designet en rug skridsikker funktion.


Træholderen.

Træholderen flotte lyse firkantet design, giver et flot udsende. Træholderens lyse træfarve giver det samlet skålsæt et naturlig tidsløst design. Den lyse træfarve og de sorte keramik skåle, har et unikt sammenspil. 

Træholderen er udstyret med silikonedutter, i de huller der er lavet til keramik skålene. Skålende står fast i træholderen, men er nemme at optage efter brug. Når hunden benytter skålene giver det ro for hunden, at kålene ikke støjer og bevæger sig hen af gulvet. På træholderen fødder er ligeledes silikonedutter, Funktionen af disse silikonedutter mindre risiko for at dit kæledyr flytter rundt på skålsættet under benyttelse.

Materiale: Keramik (brændt ler) med glaseret overflade træholder i lyst træ fra gummitræ.

Rengøring: Keramik skålende tåler opvaskemaskine. Træholderen kan let tørres af med fugtig klud. 

OBS Træholderen tåler ikke opvaskemaskine.

Farve: Sort og lyst træ

Mål:

Samlet mål L x B x H                     

Lille   28 x 15 x 5 cm           

Stor   36 x 19 x 7 cm        

Skål størrelse L x B x D  

Lille 10 x 10 x 4 cm 

Stor 13 x 13 x 5,5  cm

Indhold i ml

Lille 200 x 2 ml

Stor 400 x 2 ml

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE