Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - SNACK- OG FODERKRUKKE

70,00 kr.
Varenummer: TX24664
- 1,5 L
- Plastik beholder
- Med pote print
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - SNACK- OG FODERKRUKKE

Snak beholder, der holder din hunds snak friske og medvirker til længere holdbarhed.Har du også problemer med at din hunds bløde hundesnaks, bliver håre og kedelige? her er løsningen. Trixie snak og foder koderkrukke kan holde det frisk og lækkert.

Udseende og funktion.

Trixie snak- foderkrukke har et sødt design med materet hundepote aftryk på den ellers gennemsigtige beholder. Trixie snak- foderkrukke, passer ind i et hvert hjem, med dens søde og unikke tidsløse design. Du er aldrig i tvivl om hvilke snak,der tilføjet til krukke da du kan se dem, igennem den gennemsigtige beholder. Trixie snak- foderkrukke gennemsigtige beholder, gør det også muligt altid, og kan vurdere om din hunds snak skal skiftes ud, eller der skal fyldes op. Trixie snak- foderkrukke har et hvidt låg, med et gennemsigtigt materet håndtag. Trixie snak-foderkrukke hvidelåg er udstyret med, et silikonebånd, der slutter tæt på krukkens inderside og sikre luft tæthed. Låget har en vaccum installation inde i låget det skaber et tryg på silikonelisten ydreflade der skabe tætheden i krukken og sikre at hundens snak ikke falder ud ved hvis krukken fx skulle vælte på bordet. Låget gennemsigtige materet håndtag, funger også, som lukke og åbne mekanisme. Når håntaget ligges ned, skabes trygget i krukken og med den bevægelige bundblade i låget, er der plads til ujævnheder, nede i krukken, uden at dette har betydning for krukkens funktion og vaccum tilslutning, krukkens lufttæthed er stadig intakt. 

Rengøring: Tåler opvaskemaskinen.
Mål: 12x17,5 cm

Kan indeholde: 1,5 L ( 1500ml )

Materiale: kulstof plastik og en silikone liste.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE