Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Snack rulle

50,00 kr.
Varenummer: TX32020
- Fremmer din hund naturlige instinkter 
- Level 1 - Støjsvag 
- Bedst egnet til hvalpe og mindre hunde
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Snack rulle

TRIXIE - Snack rulle aktivitetslegetøj sjov og underholdende for nybegynderen

TRIXIE - Snack rulle er fremstillet i støjsvag plast da plast materialet har en blød gummi belægning, denne gummi belægningen gør at legetøjet ikke larmer når hunden triller af sted med på gulve. Røret er designet med 7 huller i forskellige størrelser ( ca 2x2 cm) hvilket giver den en sværhedsgrad 1. TRIXIE - Snack rulle har skruelåg der gør den nem at anvende når du skal komme godbidder i den. Røret indeholder 3 plast stænger, så alle godbidder ikke ryger ud på engang, men holdes tilbage at de 3 plast stænger når hunden triller af sted med den. TRIXIE - Snack rulle egner sig bedst til hvalpe og mindre hunde, der vil have svært ved at bide over røret.

Måler 14,5 × ø 6/ø 5 cmFarver: lysegrønt låg - grøn/blå ydreside - mørkeblå indeni 
LEVEL 1

Rengøring: kan nem vaskes op i hånden.

OBS: Rullen ikke er egnet til at hunden skal tygge i den, da rullen og materialet ikke er lavet til dette formål. Trixie Snack roll er designet, som aktiveringslegetøj. Hunden skal trille med røret for at få godbidderne ud. Begynder hunden at bide i røret kan det være nødvendigt at fjerne røret et stykke til. Giv hunden tid til at forstå hvordan den benytter TRIXIE - Snack rulle korrekt. Det kan være nødvendigt med flere forsøg. Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker. Er din hund for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE