Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Snuse måtte 50x34cm

299,00 kr.
Varenummer: TX32037
- Firkantet form 
- Fremmer din hunds naturlige instinkter 
- Spis langsom 
- Kan maskine vaskes 30C
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Snuse måtte 50x34cm

TRIXIE - Snuse måtte den gode aktivering for hvalpe og hunde.

TRIXIE - Snuse måtte er et super lækket aktiveringstæppe, der giver mulighed for den sunde underholdning til din hvalp/hund. Den medvirker til at hvalpen/hunden ikke sluger sit foder og fremmer Hvalpens/hundens naturlige lugte instinkt.

TRIXIE - Snuse måtte er fremført i flotte farver og består af fleecelag. Mellem fleecelagene, gemmes godbidder eller foder. Din hvalp/hund skal nu bruge tit på at finde de gemte elementer før den kan spise det. Det giver derfor ikke hvalpen/hunden muligheden for at kan sluge sit foder, som hvis det var serveret i en skål. Din hvalp/hund kan få lang tid til at gå med denne aktivitet, og bliver stimuleret til at udnytte hvalpens/hunden naturlige sanser.

Egner sig til alle hundestørrelser og alder 

Rengøring: kan maskinvaskes ved 30 grader uden plastbakken.

Den aftagelig plastbakke forhindrer sammenkrumning og giver en nem rengøring.

Det anbefales at snusetæppet rengøres jævnligt (uden plastbakken) for at undgå at foder eller godbids raster bliver dårligt i tæppet og kan forvolde mavetarm problemer ved din hvalp/hund

Mål: 50x34 cm

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE