Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE SUTTEFLASKE SÆT

55,00 kr.
Varenummer: TX24210
- 120 ml
- 3 silikone sutter af forskellig størrelse
- 1 stk måleske 10 ml
- Bedst egnet til nyfødte hvalpe
- killinger
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE SUTTEFLASKE SÆT

TRIXIE SUTTEFLASKE SÆT Hjælp din tæve/hunkat, hvis behovet opstår.

Dyrs kroppe er indrettet til at kunne dige deres unger, og de producere mælk efter det antal der er blevet født, mælken ændre sig med tiden og indfrier hele tiden hvalpens/killingens behov efter dens alder.

Bliver din tæve/hunkat syg kan du hjælpe, med at fodre hvalpene/killingerne end til moren igen er rask. Det kan være nødvendigt at du give modermælkserstatning for en periode. Nogle gange sker det at moderdyret stopper med at danne mælk (sjældent). Med sutteflaskesætte fra Trixie er du klar til at hjælpe hvis der skulle opstå problemer under dige perioden.

Hvis det er tale om helt nyfødte Hvalpe/killing, der skal have modermælkserstatning, så anvend en engangssprøjte eller pipette de første 48 timer ca, så modermælkserstatningen kan gives langsomt og dråbevis. Der sikres ved at benytte denne metode at hvalpe/killinger har de bedste muligheder, for at kunne nå at synke mælken og lærer at indtage føde. Efter ca. 48 timer på begynder du brugen af sutteflasken. Kontrollere altid om hullet i sutten er passende, fx kan mælken løbe ud af flasken af sig selv, når du vender sutten nedad, så er hullet for stort det skal dryppe langsomt.

Sådan anvender du sutteflasken:

Når Sutteflasken anvendes, hold da din hånd bag Hvalpens/killingens hoved, sådan at din tommelfinger og pegefinger spids røre mundvigen blidt. Ved berøring stimulere du hvalpens/killingens sutterefleks og den vil  åbne munden og begynde at sutte. Når hvalpen/killingen er blevet mæt, vil den automatisk slippe flasken på samme måde, som havde det været moderdyret dige vorte. Hvalpe/killinger kan godt sluge luft ved brug af sutteflaske, det er derfor vigtigt at sikre den bøvses af, ligesom en baby.

Klargøring af Sutteflasken.

Vask sutteflasken grundigt enden brug.

Skold evt. suttehoveder eller rengøre grundig før brug.

Før du kan anvende sutterne, skal der lave et hul i dem. Du kan med fordel opvarme en når, lad nålen blive siddende indtil latexen er stivnet, for at sikre at hullet ikke smelter sammen igen.

Rengøring: Rengøre ALTID sutteflaskerne GRUNDIGT efter brug.

Kan indeholde: 120 ml

Der medfølger:

1 flasker 120ml

3 silikone-sutter af forskellig størrelse med låg

1 stk. måleske 10 ml

Farve: Gennemsigtig

Materiale: Plastik - silikone

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE