Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Turn Around strategispil

199,00 kr.
Varenummer: TX32019
- Fremmer naturlige instinkter 
- 2 sværhedsgrader 
- God og sund underholdning 
- Træning af færdigheder
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Turn Around strategispil

TRIXIE - Turn Around strategispil til hunden der elsker at lærer.

De fleste hunde elsker at blive udfordret, og lære nye ting med TRIXIE - Turn Around strategispil, kommer din hund ikke til at kede sig. TRIXIE - Turn Around strategispil er både sjov, spændende & udfordrende. TRIXIE - Turn Around strategispil, vil du give din hund mulighed for at træne sin præcision, koncentration og intellektuelle færdigheder, som er et medfødt instinkt, den ikke så ofte bruger, som skødehund. TRIXIE - Turn Around strategispil er middelsvære i dens niveau og egner sig bedst til hunde, der i forvejen har prøvet nemme foderspil. TRIXIE - Turn Around strategispil er udstyret med en spillevejledning der giver gode tips og tricks, til hvordan du bedst og mest optimalt kan sammensætte træningen og øge lidt efter lidt i sværhedsgraden, uden at overbelaste din hund.

TRIXIE - Turn Around strategispil har 3 drejeelementer i rør der kan svinger i begge retninger. Rørene fylde op med godbidder. Det er nu hunden udfordring, at finde en løsning på, at skubbe til de ophænge rør for at, får røret til at tilde om, så åbningen vender ned af, således at godbidderne falder ud og de kan ædes. Hunden kan benytte flere strategier til at får rørene til at rotere. Hunden kan benytte poten eller snuden.

TRIXIE - Turn Around strategispil er udstyret med to forskellige låg-varianter. Variant 1 er med en stor åbning, hvor variant 2 er udstyret med 3 små åbninger. TRIXIE - Turn Around strategispil kan på denne måde tilpasse i sin sværhedsgraden. TRIXIE - Turn Around strategispil er designet med skridsikre gummifødder der giver TRIXIE - Turn Around strategispil  stabilitet når hunden leger, samt dens A formet ben gør den holdbar og afstivet det skaber den fast stående tilstand når hunden leger med TRIXIE - Turn Around strategispi.

TRIXIE - Turn Around strategispil er en fælles sjov og underholdende spil, for dig og din hund, samtidigt med at det fremmer hundens naturlige instinkter.

 Trixie Dog Acitivity Turn Around kan benyttes af alle hunde og hvalpe og har 2 sværhedsgrader.

Farve: blå/grå
Materiale: Plastik

Mål: L 22 × B 18 x H 33 cm
Rengøring: Kan nemt vaskes op i hånden

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE