Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

TRIXIE - Væltepeter snack-æg 10 cm

110,00 kr.
Varenummer: TX34948
- Assorteret farver 
- 10 cm 
- Velegnet til daglig aktivitet
1
+
Tilføj til kurv

TRIXIE - Væltepeter snack-æg 10 cm

Trixie væltepeter snack æg en sjov og sund udfordring for din hund

Trixie væltepeter snack æg er et sjov legetøj til din hvalp/hund. Der er mange timers underholdning i dette æg. Ægget fyldes med godbidder eller foder. Du kan med fordel også bruge det til Hvalpens/hundens faste måltid hvis din hvalp/hund har tildens til at spise for hurtigt. Dette æg giver udfordring for hvalpen/hunden til at komme til foderet og den skal aktivere ægget før foderet falder ud.

Trixie væltepeter snack æg er integreret indvendig med en stjerneform der forhindring foderet i bare at falde ud under berøring.

Trixie væltepeter snack æg sikrer ekstra underholdning og udfordring til din hvalp/hund, dan den skal bruge sin intelligens for at få ægget til at ruller eller hopper. Grunnet æggets ulige ovale form bevæger ægget sig  uregelmæssigt og Hvalpen/hunden kan derfor ikke bare, forudsige at hvis den skubber på en måde så kommer der nået ud. Hvalpen/hunden er nød til at bruge forskellige teknikker for at blive belønnet med æggets indhold.

Trixie væltepeter snack æg er fremstillet i natur gummi. Den bløde gummi går ægget støjsvag nå hvalpen/hunden benytter legetøjet.

Fremstillet af: Naturgummi

Mål: Ø10 cm.

Farve: Rød, blå eller pink (Sælges i assorteret farve)

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE