Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

WUFSALAD BY KW Snusemåttebold

175,00 kr.
Varenummer: 12010
- Foldbar 
- Øger din hunds naturlige lugtesans 
- Maskine vaskes op til 40 c 
- Mange timers sjov 
- Justerbar sværhedsgrad
1
+
Tilføj til kurv

WUFSALAD BY KW Snusemåttebold 

WUFSALAD BY KW Snusbold/ måtte til alle racer, størrelser og alder.

WUFSALAD BY KW Snusbold er designet til den hurtige spidsende hund og fremme din hunds naturlige lugtesans. WUFSALAD BY KW Snusbold er nem at medbringe, da den kan foldes sammen, ved at trække i snoren og stramme til. Snoren er udstyret med en låsemekanisme, i form at en, læder lignede endstands. Du kan med fordel hjemme fra, forberede WUFSALAD BY KW Snusbold ved at fylde den med foder eller godbider, på den måde kan nu medbringe hundens, madpakke eller aktivetslegetøj du bestemmer selv. WUFSALAD BY KW Snusbold er et sjovt hundelegetøj til dig og din 4 benet. WUFSALAD BY KW Snusbold Hundelegetøj vil gøre sig nyttig i mange timers sjov for din hund. WUFSALAD BY KW Snusbold er i topkvalitet og har et gennemtænkt design. Når WUFSALAD BY KW Snusbold er foldet helt ud kan den anvendes som en snusemåtte, du har et hundelegetøj med mange funktioner.

Anvendelse og lege:

Placer et par hunde godbidder øverst i WUFSALAD BY KW Snusbold så hunden nemt kan komme til godbidderne. Benyt denne metode nogle gange så hunden finder ud af hvad dette går ud på. Når din stille og roligt har lært at lege med WUFSALAD BY KW Snusbold korrekt, kan du skjule din hunds godbidderne dybere nede i bolden. Overvåg din hund, mens den er i indlærings fasen i at benytte WUFSALAD BY KW Snusbold. Hvis din hund har misforstået, hvordan den bruger WUFSALAD BY KW Snusbold korrekt ved at forsøger at trække i WUFSALAD inder filt strimler, er det vigtig at du stopper dens foretagende og fjerne WUFSALAD BY KW Snusbold et stykke tid, hvis det er nødvendigt. Prøv da igen og giv din hund tid til at forstå hvad og hvordan den skal bruge WUFSALAD BY KW Snusbold korrekt. Giv altid masser af ros, når din hund finder godbidderne, så hunden hurtig forstå, hvad dette går ud på, og får løst opgaven rigtig. Undgå at flytte for meget på WUFSALAD BY KW Snusbold under træning af at lære at bruge den. Dette kan skabe forvirring hos din hund. Det tager normalt et par forsøg før din hund har lært at benytte og udnytte dens naturlige foderopførsel, giv din hund den tid, den har brug for. 2 gode lege: GEM OG FIND & KAST OG HENT. Du kan justere sværhedsgraden ved at stramme eller løsne snoren.

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.

Materiale:

Yderside: Bunden er opført i flere lags slidstærkt filt materiale. Bunden er udstyret med små silikone dutter der giver den, en skridsikkerhed, så hunden har svære ved at gliden den, hen og overflader ved brug. Lige ledes er også siderne opført i flerlagt slidstærkt filt materiale. Øverst ved WUFSALAD BY KW Snusbold samling er der her brugt flerlags bomuld/polyester stof, der er udstyret med en nylon snor. Påført nylonsnoren er der en sikkerhedsanordning af en leder lignede spænder der benyttes til at åbne og strammes med.

Inderside: Indersiden er fyldt med firkantede, tæt siddende strimler der skaber gode gemmesteder, for godbidder og foder, samt afhjælper til at spise langsomt og udvikle din hunds lugtesans.

Rengøring: Kan maskine vaskes op til 40C
FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE