Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

Mange hundeejere bryder sig ikke om, at klippe negle på deres hund. Rigtig mange har forsøgt men har klippet for tæt på nerven, og det er måske begyndt at bløde. Så mister man modet, og vil ikke længere selv klippe negle på sin hund. Det syntes vi selvfølgelig at der er en skam, og har derfor lavet denne vejledning, som kan hjælpe dig igennem en sikker negleklipning på din hund.

Hvad skal du bruge? Det er altid en god ide, at finde et godt bord med god belysning. Når hunden står på bordet er det lettere, at se neglene og hvornår du ikke skal klippe længere. Hvis det er en meget stor hund kan man klippe negle på gulvet, men den gode belysning er forsat vigtig.

Til små hunde under 15 kg bruges en KW- Smart Neglesaks MINI.

Til mellem store hunde op til 25 kg bruges en KW -Smart Neglesaks m/ Sikkerhed MELLEM.

Til stor hunde over 25 kg bruges en KW -Smart Neglesaks m/ Sikkerhed STOR.

Hvis du vil være sikker på, at kunne stoppe en evt blødning bør du bruge KW - Klip Stop 50 ml.

Negle Klipning trin for trin: Løft hunden op på bordet med god belysning, eller din store hund på gulvet med god belysning. Er der sikkerhedsafstand på din negleklipper bør du dreje den til siden, så du tydeligt selv kan bedømme hvor meget du bør klippe. Hold negleklipperen i din hånd, stil hunden så den har hovedet ved din venstre side af kroppen. Før din højre arm med negleklipperen under forbenene på hunden, og buk poten op med venstre hånd. Hundens trædepuder skal vende op mod loftet. Brug din venstre tommeltot til at trykke på en trædepude så neglen bliver skubbet frem. Klip stille og forsigtigt, og klip kun en tynd skive af gangen. Ved meget lange negle kan nerven vokse med ud, og neglen vil derfor bløde hvis man klipper for meget på en gang. Ved sorte negle kan nerven ikke ses udefra, her er det især en fordel at klippe en smugle af gangen. På sorte negle kan du se nervens start når der kommer en lille sort prik frem i neglen. På lyse negle kan nerven ses ude fra, og der kan man klippe til FØR nervens start. Det vil sige, at man bør stoppe et stykke fra den synlige nerve. Ulveklør bør klippes forsigtig og på samme måde. Ved lange negle bør man klippe en smugle, og derefter vente 2-3 uger for så at klippe lidt igen. På den måde trækkes nerven i neglen tilbage og man kan til sidst få neglene tilbage til normal længde uden, at neglen begynder at bløde. Hvis en blødning alligevel skulle opstå, kan man anvende KW - Klip Stop 50 ml. Dryp en dråbe på den negl der bløder, og det stopper straks. Ros gerne din hund under negle klipningen, og giv den gerne nogle godbidder i mens. Så lære din hund, at forbinde situationen med noget godt. 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE