Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

WOBBLE BOWL MULTIFARVE SV1

220,00 kr.
Varenummer: 69344
- Aktivitetslegetøj fra Ninna Ottosson 
- Diameter 28,5 cm, højde 10 cm 
- E- mærket 
- Egnet til alle hunde
1
+
Tilføj til kurv

WOBBLE BOWL MULTIFARVE SV1

Aktivitetslegetøj fra Ninna Ottosson til alle hund, en velstimuleret hund, er en glad hund.

Aktivitetslegetøj er sjovt og lærerigt for din hund. Din hund er rigtig godt underholdt, når den ihærdigt prøver at løse udfordringen i at for at få fat i indholdet. Hunden skal her vippe godbidderne ud ved at skubbe til legetøjet.

Har din hund tildens til at sluge sin mad er Wobble Bowl en perfekt løsning på problemet. Wobble Bowl udfordrer hunden, så den skal gøre nået aktivt for at få indholdet ud, hundens fodring bliver her med, en langsom proces, da der kun kommer få bidder ud af gangen, så hunden ikke kan sluge sin mad i en monfuld.

Wobble Bowl stimulere hundens naturlige legeinstinkter. Den buede bund udgør, at skålen drejer rundt, når hunden skal spise indholdet. Derudover er den designet, som en lille labyrint. Hunden skal puffe den rundt, for at få indholdet ud.

Anvendelse af Wobble Bowl:

Sværhedsgrad 1

Afmontere top proppen. Hæld tørfoder eller sunde godbidder ned i den. Tilbage føre proppen ned i låget. Placere Wobble Bowl på gulvet, foran hunden, vis den hvordan man vippes den frem og tilbage. Lad noget af indholdet falde ud på gulvet. Det gennemsigtige låg med synlig mad eller sunde godbidder, vil automatisk motivere hunden, til at lege/arbejde for at få indholdet ud. Skålen kan nemt medbringes, hvis i skal på besøg, hvis hunden skal passes eller at i måske bare er i haven.

Rengøring:

Afmontere den gennemsigtige låg ved at dreje det let. Vask det op i hånden med varmt vand og vaskemiddel, skyl rent med koldt vand og lad det tørre.

Materialer: Plastik - FRI FOR BPA, PVC & PHTHALATER Lavet af fødevaregodkendte materialer.

Mål: Diameter 28,5 cm, højde 10 cm - Godbids åbning måler 2,5 cm

Egen vægt: 1,010kg

Farve: Multifarvet

OBS: Som med alle andre produkter og legetøj, skal du holde øje med din hund når det leger. Check regelmæssigt produktet for skader. Selv det mest holdbare legetøj kan desværre gå i stykker.  Er din hund er for voldsom under leg kan det gå i stykker. Dette gælder også legesyge hundehvalpe, der ofte har sylespidse tænder. Hunden kan blive kvalt i de stykker den får bidt af. Fjern altid ødelagt legetøj fra din hund.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE