Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

AGC - Elektronisk hæve/sænke badekar i plast max 100 kg

8.699,00 kr.
Varenummer: M701

- Med hæve/sænke funktion 43103 cm

- Aftagelig dør i begge ender

- Max 100 kg

- Kan bestilles i grå eller turkis

1
+
Tilføj til kurv

AGC - GRÅ Elektronisk hæve/sænke badekar i plast 

Med dette badekar får du alle de gode funktioner for små penge. Karet er super robust og kan klare en belastning op til 100 kg, så kan selv den store hund blive vasket. Badekaret er lavet af kvalitets plastik så det er stabilt, og fast under brug.

Med de aftagelige døre i begge ender, er du sikret et kar som kan placeres hvor som helst og hvor det er let, at få hunden ind og ud. Til badekaret medføre der bøjle, og plastikkæder så din hund kan stå sikkert i karet uden, at springe ud.

I bunden er der lavet skridsikre riller så hunden kan stå stabilt under badet. Til de små hunde der har brug for forhøjning, medfølger der to forhøjnings plader med skridsikker bund. På bunden af pladernes hjørner er der påsat gummi som sikre, at pladerne ikke skrider fra hinanden.

Hæve/sænke funktionen betjenes med en fodpedal, som sidder stabilt på karets stel. Selve stellet er med kryds hejs, så karet hæves og sænkes lige op og ned. Karet kan hæve/sænke fra 43-103 cm, som giver en fantastisk arbejdshøjde.

Kan bestilles i farverne lys grå eller turkis grøn, dette tilføjes i kommentarfeltet under din ordre.

OBS. Slange til afløb skal bestilles for sig selv. 


Levering

Dette produkt er en bestillings vare, og leveringstiden kan derfor variere.

Karet bestilles med levering eller afhentning i butik. Da dette produkt leveres på en palle, kan leverings omkostningerne variere alt efter fragt firma. Vi holder dig altid underrettet om din bestilling og vi forsøger altid, at levere hurtigst muligt.

Leverings omkostninger: 500 kr  (kan variere) 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE