Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – 2 i 1 Shampoo & Balsam 500 ml

175,00 kr.
Varenummer: 5499
- Indeholder 500 ml
- Flaske med skruelåg
- Efterlader pelsen blød og smidig
- Modvirker filter
1
+
Tilføj til kurv

KW - 2 i 1 Shampoo og Balsam

Med KW shampoo og Balsam i samme flaske opnår du en hurtig og effektiv vask af din hund. Du undgår at skylle shampoo ud af pelsen for derefter at tilsætte balsam, for nu kan du få det hele samlet i en flaske. Produktet rengør pelsen samtidig med, at det efterlader pelsen blød og let at børste ud. Produktet kan bruges til de fleste hunderacer, dog anbefales det ikke at bruge dette produkt til ruhårede racer. Produkter afhjælper statisk elektricitet i pelsen og mindsker filterknuder. Med dette produkt kan du hurtigt og let give din hund et bad. Nu kan du som hundeejer spare tid på det praktiske, og bruge den på hundehygge i stedet.

Sådan bruger du dette produkt

Sørg for at hunden er friseret ud for filter, inden dur på badet. Gør pelsen godt våd, så hunden er våd helt ind til huden. For at din sæbe rækker længere, kan du med fordel fortynde din shampoo med en smule vand. Brug gerne en lille kop, hæld en passende mængde shampoo op i koppen og tilsæt lidt vand. Rør herefter shampooen sammen med vandet så den bliver lettere at fordele i pelsen. Hæld lidt af din shampoo over hunden og fordel den godt i pelsen til den skummer op. Gem gerne lidt sæbe i koppen som du kan bruge under maven, på ben og i hovedet. Undgå at få sæben i øjne, øregangen og munden på hunden. Når din hund er sæbet godt ind, skyld efter med rigeligt vand. Skyld gerne ekstra grundigt imellem hundens ben, under maven og ved hovedet, så der ikke sidder sæberester. For at opnå en bedre kvalitet af badet kan du med fordel bade din hund i et badekar, som passer i størrelse til din hund. Når man bader hunden i et kar, så er det lettere at holde hunden i vandet, og du sparer en del på vandet. 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE