Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – 2 i 1 Shampoo & Balsam 500 ml

175,00 kr.
Varenummer: 5499-1
- Indeholder 500 ml
- Flaske med skruelåg
- Efterlader pelsen blød og smidig
- Modvirker filter
- Shampoo og balsam i 1 flaske
1
+
Tilføj til kurv

KW – 2 i 1 Shampoo & Balsam

Med KW shampoo og Balsam i samme flaske, opnår du en hurtig og effektiv vask af din hund. Du undgår at skylle shampoo ud af pelsen for derefter at tilsætte balsam, for nu kan du få det hele samlet i en flaske. Produktet rengør både pelsen samme tid med, at den efterlader pelsen blød og let at børste ud. Produktet kan bruges til de fleste hunderacer, dog anbefales det ikke at bruge dette produkt til ruhåret racer. Produkter afhjælper statisk elektricitet i pelsen, og mindsker filter knuder. Med dette produkt kan du hurtigt og let give din hund et bad. Nu kan du som hundeejer spare tid på det praktiske, og bruge den på hunde hygge i stedet.

Sådan bruger du dette produkt

Sørg for at hunden er friseret ud for filter, inden du starter på badet. Gør pelsen godt våd så hunden er våd helt ind til huden. For at din sæbe rækker længere, kan du med fordel fortynde din shampoo med en smugle vand. Brug gerne en lille kop, hæld en passende mængde shampoo op i koppen og tilsæt lidt vand. Rør herefter shampooen sammen med vandet så den bliver lettere at fordele i pelsen. Hæld lidt af din shampoo over hunden og fordel den godt i pelsen til den.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE