Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Aloe Vera Balsam 500 ml

175,00 kr.
Varenummer: 5256
- Indeholder 500 ml
- Flaske med skruelåg
- Efterlader pelsen blød og smidig
- Modvirker filter
- Bidrager til en sundere hud
1
+
Tilføj til kurv

KW – Aloe Vera Balsam

Med Aloe Vera Balsam for du toppen af luksus til din bedste ven. Denne balsam indeholder Aloe Vera ekstrakt og er velegnet til de fleste pelstyper. Aloe Vera har nogle gode egenskaber, som hjælper huden til at holde sig sund. Produktet er baseret på 100% økologisk Aloe Vera, og du kan derfor trygt vaske din hund i denne balsam. Produktet efterlader pelsen blank, blød og smidig samme tid med, at pelsen bliver lettere at børste igennem.

Sådan bruger du dette produkt

Vask din hund grundigt med en lækker hunde shampoo, og sørg for at din shampoo er skyllet grundigt ud af pelsen. Påfør balsam lidt af gangen, og fordel balsam grundigt i hele pelsen. Lad gerne din balsam virke et par minutter inden du skyller efter med vand. Skyld gerne længe og grundigt så der ikke er rester af balsam tilbage i pelsen. Tør herefter din hund med et håndklæde, og evt en føntørre. Hvis din hund ikke er vild med, at blive føntørret kan det anbefales, at du tørre den med flere håndklæder. Du bør få suget så meget vand, som muligt ud af pelsen. Lig gerne nogle håndklæder på gulvet som din hund kan gnubbe sig i efter badet – det elsker langt de fleste hunde.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE