Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Aloe Vera Shampoo 200 ml

95,00 kr.
Varenummer: 5250
- Indeholder 1000 ml 
- Flaske med pumpe 
- Mild og skånsom 
- Kan anvendes til hvalpe og killinger 
- Fjerner fedt i pelsen
1
+
Tilføj til kurv

KW - Aloe Vera Shampoo

Med denne lækre Aloe vera-shampoo får du de skønneste ingredienser fra økologisk Aloe vera ekstrakt. Shampooen kan bruges på næsten alle pelstyper, dog anbefaler vi ikke, at sæben bruges til ruhårede racer. Shampooen opløser og fjerner døde celler samtidig med, at den genopretter nye og friske celler til huden. Med sæbens unikke Aloe vera-ekstrakt får du et produkt, som virker ophelende på huden og efterlader pelsen frisk og blank.

Sådan bruger du dette produkt

Gør pelsen godt våd med tempereret vand, påfør Aloe vera-shampoo lidt af gangen i hele pelsen. Masser pelsen til sæben skummer op, lad gerne sæben sidde et minut eller to. Sørg for at hele pelsen er skummet godt ind, undgå området omkring øjne, øregange og snuden. Det er ikke rart for hunden at få sæbe i øjne, øre, næse eller mund. Skyld sæben grundigt ud med tempereret vand, skyld ekstra grund ved nakken, mellem ben og under maven. Når der ikke er flere sæberester tilbage i pelsen, så er det tid til at blive tørret. Brug gerne flere håndklæder så du får så meget vand som muligt ud af pelsen. Hvis du gerne vil have din hund helt tør, inden du igen lukker den fri på egne poter, så kan du med fordel brug en hårtørrer, men vær forsigtig. Mange hunde er ikke vilde med at blive blæst tørre med en føntørre. Dette er ofte noget, der skal indøves, du kan fx belønne din hund med godbidder, mens den bliver tørret med føntørrer. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE