Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Balsam 200 ml

95,00 kr.
Varenummer: 5450
- Indeholder 200 ml
- Flaske med skruelåg
- Vejledning på falske
- Efterlader pelsen blank og fyldig
1
+
Tilføj til kurv

KW - Balsam

Hunde med lang pels kan have gavn af en efterbehandling med balsam. Her er KW - Balsam et godt bud til en blødere og mere smidig pels. Balsam modvirker sammenfilteret pels ved, at gøre hårstående bløde og smidige. Hvilket gør det lettere at børste pelsen igennem. KW Balsam opretholder pelsens naturlige fugtighed og struktur, samt modvirker statiskelektricitet. Balsam bør ikke anvendes på ruhåret hunde.  

Sådan bruger du dette produkt

Vask din hund grundigt med en lækker hunde shampoo, og sørg for at din shampoo er skyllet grundigt ud af pelsen. Påfør balsam lidt af gangen, og fordel balsam grundigt i hele pelsen. Lad gerne din balsam virke et par minutter inden du skyller efter med vand. Skyld gerne længe og grundigt så der ikke er rester af balsam tilbage i pelsen. Tør herefter din hund med et håndklæde, og evt en føntørre. Hvis din hund ikke er vild med, at blive føntørret kan det anbefales, at du tørre den med flere håndklæder. Du bør få suget så meget vand, som muligt ud af pelsen. Lig gerne nogle håndklæder på gulvet som din hund kan gnubbe sig i efter badet – det elsker langt de fleste hunde. Hunde der ikke er klippet kort, bør børstes grundigt igennem mens de tørres.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE