Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Diamantøjne 100 ml

75,00 kr.
Varenummer: 5536
- Indeholder 100 ml 
- Flaske med skruelåg 
- Fjerner effektivt tårestriber 
- Nemt at anvende
1
+
Tilføj til kurv

KW - Diamant øjne 100 ml 

Når hunden har tårestriber, kan det ødelægge hunden udtryk i ansigtet. Her kan Diamantøje være en god hjælp til, at fjerne tårestriberne. Den kan også anvendes i hudfolder og under poter på fx Bull Dog, Boxer og andre racer. Diamant øje er et effektivt plejemiddel som er rart, at have i hunde skabet der hjemme. Hvis hunden har brede og tydelige tårestriber bør produktet anvendes dagligt i nogle dage for at opnå et godt resultat. Opbevares utilgængelig for børn.

Sådan bruger du dette produkt

Fjernelse af misfarvning ved øjne: Fjern forsigtigt indtørret søvn fra hundes øjne, med køkkenrulle, en lusekam eller med fingerne. Børst forsigtig pelsen under øjnene hvor der er misfarvning, en lille kam kan anbefales til dette. Påfør Diamantøjne væske på et stykke vat eller klud. Rens pelsen under øjet ved, at gnide lidt i pelsen så det bliver vasket grundigt. Vær forsigtig med ikke at ramme øjet på hunden, væsken bør ikke anvendes i øjenkrogen.

Rensning af hudfolder: Hæld lidt Diamantøjne på et stykke vat eller klud. Åben hudfolden med 2 fingre og rens grundigt med det våde vat eller klud. Hvis hudfolden er meget beskidt anbefaler vi, at man renser af flere omgange til vat eller klud er helt ren. 


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE