Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Hvid Shampoo 200 ml

95,00 kr.
Varenummer: 5490
- Indeholder 200 ml 
- Flaske med skruelåg 
- Fremhæver lyse farver i pelsen 
- Mindsker gule toner i pelsen
1
+
Tilføj til kurv

KW - Hvid shampoo

KW Hvid shampoo afhjælper gule toner i hvid pels og fremhæver farverne på lyse eller grå pelse. Shampooen kan anvendes på de fleste hunderacer med lys eller grå pels. Sæben anbefales ikke til ruhårede racer. Med denne shampoo kan du bevare de flotte lyse farver i pelsen på din hund. De blå toner i sæben nedtoner de gule farver, så pelsen efterlades hvid, blank og ren. Bruges sæben på langhårede hunde, så vil det være en fordel at anvende en balsam som efterbehandling af pelsen.

Sådan bruger du dette produkt

Gør pelsen godt våd med tempereret vand, påfør KW Hvid shampoo lidt af gangen i hele pelsen. Masser pelsen til sæben skummer op, lad gerne sæben sidde et minut eller to. Sørg for at hele pelsen er skummet godt ind, undgå området omkring øjne, øregange og snude. Det er ikke rart for hunden at få sæbe i øjne, øre, næse eller mund. Skyld sæben grundigt ud med tempereret vand, skyld ekstra grundigt ved nakken, mellem ben og under maven. Når der ikke er flere sæberester tilbage i pelsen, så er det tid til at blive tørret. Brug gerne flere håndklæder, så du får så meget vand som muligt ud af pelsen. Hvis du gerne vil have, at din hund er helt tør, inden du igen lukker den fri på egne poter, så kan du med fordel bruge en hårtørrer, men vær forsigtig. Mange hunde er ikke vilde med at blive blæst på med en føntørrer.


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE