Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Loppe Shampoo 200 ml

95,00 kr.
Varenummer: 5262
- Indeholder 200 ml 
- Flaske med skruelåg 
- Fjerner utøj 
- Kan anvendes til hund og kat
1
+
Tilføj til kurv

KW - Loppe shampoo

Lopper er noget, som vi alle kender til, hvis vi har husdyr, men det er ikke noget, som ret mange byder velkommen. Men når utøjet først har indtaget pelsen, så kan det være svært at slippe af med igen. Denne loppeshampoo er som skabt til at hjælpe dig, som har fået ubudne gæster. Produktet indeholder ingredienser som er velegnet til de fleste slags utøj hos både hund, kat og hest. Shampooen virker effektivt mod både lopper, lus og flåter samt renser huden i dybden. Sæben har en PH-værdi på 7 og er derfor mild og skånsom for huden.  Når du vasker dit kæledyr med KW loppeshampoo, så afhjælper du kløe, som er forekommet af utøj i pelsen. For at opnå det bedste resultat vil vi anbefale, at du efter vask kæmmer pelsen med en lusekam. På den måde fjerner du lus og lopper fra pelsen og minimerer risikoen for, at du får flere lopper end højest nødvendigt. Bruger du loppekur i nakken på din hund eller kat, så bør du vaske hunden i loppeshampoo, og lade pelsen blive tør, inden der påføres loppemiddel i nakken på dyret. 

Sådan bruger du dette produkt

Gør pelsen våd med tempereret vand, påfør loppeshampooen ufortyndet og massér sæben grundigt ind i hele pelsen. Undgå området rundt om øjne, omkring øregangen og ved snuden. Når sæben skummer op, vil det være en fordel at lade sæben virke i pelsen et par minutter. Skyld sæben grundigt ud af pelsen og tør herefter pelsen grundigt med håndklæde eller føntørrer. For at opnå et bedre resultat og mindske angrebet af utøj, kan du med fordel kæmme pelsen grundigt med en lusekam.  


FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE