Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Pote/Pels Imprægnering 300 ml

145,00 kr.
Varenummer: 2612
- 300 ml 
- Spray flaske 
- Beskytter poter og pels mod salt, sne og sjap 
- Effektiv til langpelset racer
1
+
Tilføj til kurv

KW - Pote/Pels Imprægnering 300 ml

Når vinteren rammer os, sætter kampen ind for at beskytte hundes poter. Salt, sne og sjap er hårdt for både poter og pels, derfor kan vi varmt anbefale denne super effektive imprægnering som beskytter poter og pels mod salt, sne og sjap. Har du en langpelset hund og kommer du hjem med snoklumper i pelsen efter gå tur. Så lover vi, at du vil syntes om denne imprægnerings spray. Den er let, at anvende og har en super effektiv virkning. Imprægnerings spray kan også bruges som beskyttelse på små skrammer og rifter. 

Sådan bruger du dette produkt

Spray Imprægnerings spray direkte på pelsen, og under poterne. Spray gerne poterne og op af alle 4 ben. Hvis din hund har lang pels kan du med fordel også behandle pelsen under maven, på bagsiden af låret, bryst og hale. Fordel imprægneringen godt i pelsen, og i er klar til udflugt. Efter udflugten tørres sne og snavs væk, børst gerne skidt ud af den lange pels. Når pelsen er tør behandles der igen med imprægnerings spray. Dette gentages over 3-4 dage og din hund er herefter godt beskyttet mod sne klumper og revnede trædepuder.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE