Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW – Smart Blade 12

235,00 kr.
Varenummer: 3532
- 12 stk. skære blade
- Længde på skaft: 12,5 cm
- Gummi håndtag
- Let at anvende
- Godt holdegreb
1
+
Tilføj til kurv

KW – Smart Blade 12

Smart Blade er et super effektivt værktøj til fjernelse af dødt pels på hunden. Når man fjerner det døde pels, så skaber man luft til huden så nye flotte hårstrå kan vokse ud. Efter gennembørstning med Smart Blade er pelsen flot og velbørstet at se på. Vi anbefaler Smart Blade 12 til hunderacer som Labrador, Golden Retriever, Schæfer og Rottweiler.

Sådan bruger du dette produkt

Børst pelsen godt igennem med en karde eller børste vær sikker på, at pelsen på din hund er filter fri. Brug Smart Blade i små sektioner, så du ikke arbejder med for meget pels af gangen. Start altid ved bagben eller forben, og arbejde dig opad. Med den ene hånd arbejder du med din Smart Blade og den anden hånd bruges til, at løfte op i pelsen så Smart Blade kan komme helt i bund. Træk forsigtigt og langsomt din Smart Blade med gro-retningen igennem pelsen. Pas på ikke, at hive hvis du møder modstand, det vil gøre ondt på hunden og knække pelsen. Har du svært ved, at komme igennem pelsen med din Smart Blade, så bør du gennembørste pelsen grundigt igen. Brug samme teknik ved, at løfte op i pelsen med den ene hånd, mens du børster grundigt i bund.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE