Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Filter Kniv MINI

60,00 kr.
Varenummer: 3294
- Anvendes til små hunde og katte
- Anbefales til dyr med lang pels
- Håndtag af plastik
- Fjerner effektivt små filter i pelsen
1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Filter Kniv MINI

KW Mini Smart filterkniv er specielt god nem anvendeligt til at fjerne filtre på hunde, katte mm. med lang pels.

KW Smart Mini filterkniv er specielt fremstillet til små dyr med lang pels på 5 cm og derover. KW Smart Mini filterkniv har 6 blade. På hvert blad er den udstyret med skarpslebet rundinger der udgør at bladet fordeler pelsen og skære filterne fra hinanden. Rundingen på KW Smart Mini filterkniv i spidsen er fremstillet, som et greb der holder fast om filterne, så den kan deles uden dette gør ondt på dit kæledyr. KW Smart Mini filterknivs håndtag er designet til at du har et fast greb i filterkniven, der gør den brugervenlig. Anvendes med forsigtighed så du ikke kommer til at skære huld på dit kæledyr.

Bedst brugbarhed til pels på 5 cm og der over.

Sådan bruger du dette produkt

Sæt tænderne på din Filter Knuser ind i pelsen, lidt højere end knuden sidder i pelsen. Træk roligt din Knuser igennem pelsen så den skære lidt af knuden op. Træk gerne Splitteren igennem knuden flere steder og gerne rundt om knuden, så selve knuden skæres fri. Børst forsigtig pelsen igennem med en Smart Carde eller en natur børste med pigge. Husk at dele pelsen op så du børster helt ned til huden og sikre at hele filteren er ude af pelsen. 

Vægt: 50 g

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE