Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Filter Knuser

165,00 kr.
Varenummer: 3008
- Skære sig effektivt igennem filterknuder
- Anvendes på hund og kat
- Anbefales til dyr med lang pels
- Bør kun bruges til mindre filter knuder
- Ligger godt i hånden
1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Filter Knuser

KW - Smart Filter Knuser er særlig god og nem anvendeligt til at fjerne store filtre på hunde, katte mm. med lang pels.

KW - Smart Filter Knuserer specielt fremstillet kæledyr med lang pels og store filter.  KW -Smart Filter Knuser har 5 lange blade og 4 små blader. På hvert blad er den udstyret med skarpslebet rundinger der udgør at bladet fordeler pelsen og skære filterne fra hinanden de 4 små blade er udstyret med små skarpe tænder der knuser den store filter. Rundingen på KW - Smart Filter Knuser i spidsen er fremstillet, som et greb der holder fast om filterne hvor der 2 små blade er fremstille til at fordele og knuse filter, så pelsen kan deles, uden dette gør ondt på dit kæledyr. KW - Smart Filter Knuser håndtag er designet til at du har et fast greb i filterknusseren, der gør den brugervenlig. Anvendes med forsigtighed så du ikke kommer til at skære huld på dit kæledyr.

Grebet er lavet af hårdt plast med dutter. Filterkniven er lavet i et stykke.

Sådan bruger du dette produkt

Sæt tænderne på din Filter Knuser ind i pelsen, lidt højere end knuden sidder i pelsen. Træk roligt din Knuser igennem pelsen så den skære lidt af knuden op. Træk gerne Splitteren igennem knuden flere steder og gerne rundt om knuden, så selve knuden skæres fri. Børst forsigtig pelsen igennem med en Smart Carde eller en natur børste med pigge. Husk at dele pelsen op så du børster helt ned til huden og sikre at hele filteren er ude af pelsen. 

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE