Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Loppekam 2-sidet

30,00 kr.
Varenummer: 3146
- 2 sider
- Til alle racer
- Hvid
- 1 stk
1
+
Tilføj til kurv

KW - SMART Loppekam 2 sidet

KW Smart Luse-loppekam designet til at bekæmper lopper uden kemi.

KW Smart Luse-loppekam er en dobbeltsidet luse-loppekam, hvis funktion er at bekæmper lus og lopper uden kemiske stoffer. KW Smart Luse-loppekam er udstyret 2 forskellige sider. Hver side af kammen har forskellig afstand mellem tænderne. Dette giver mulighed for at benytte luse-loppe kammen i flere forskellige pelstyper og racer. KW Smart Luse-loppekam er udstyret med et huld i den ene side så du kan ophænge kammen og den ikke bliver væk, til næste gang du skal anvende den.

Anvendelse:

Find et stykke hvidt køkkenrulle, eller lignede, gør det fugtigt, så er det mere tydeligt at se ekskrementer (afføring- lort) fra lus og lopper. Deres afføring vil opløses og flade ud på det fugtige køkkenrulle eller lignede og kan derfor ses tydeligere.

Anvend altid en børst eller kam for at sikre at dit kæledyr er filterfri før du benytter luse-loppe kammen. Benyt herefter luse-loppekammen fra dit kæledyrs hud og helt ud til pelsspids i hele pelse. Du kan med stor  fordel, dele pelsen op i sektioner, så det er nemt at overskue hvor du er kommet til, denne metode giver et dejligt overblik. Red altid i pelsen i pelsens vokseretning.

Hvis du finder urenheder i dit kæledyrs pels, benyt da en fingernegl til at køre hen over tænderne på luse-loppe kammen så urenhederne falder ned på det fugtigt stykke køkkenrulle. Hvis du ser rødlige pletter er det indikation(tegn) på at det er loppe ekskrementer.

Det er dog ikke altid ensbetydende med at du nødvendigvis finder levende lopper. Lopper lever ca. 95 % i et andet miljø, og kun 5 % af tiden på dyret.

Martiale: Plastik

Anvendelse: Bekæmpelse af lus og lopper med 2 sider

Mål: Str. 8,5 x 5 cm

Farve: Hvid

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE