Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Negle klipper m/ Sikkerhed Sort

105,00 kr.
Varenummer: 3020
- Velegnet til små og mellem store hunde 
- Med sikkerheds stop 
- Fjeder håndtag i plastik 
 - Sort
1
+
Tilføj til kurv

Sådan bruger du dette produkt

Når du skal i gang med negle klipning på din hund så er det vigtig, at du tager det roligt og virker afslappet på hunden. Er det en mindre hund kan den løftes op på et bord, så man bedre kan se poter og negle tydeligt. Store hunde kan man bedre ordne fra gulv højde, men det er vigtig at have ordenligt lys for at kunne se hvor nerven i neglen begynder.

Bøj poten bag ud så trædepuder vender op mod hundes mave. Lig et lille tryk med en tommeltot på den trædepude hvor du vil klippe en negl. Når du trykker på trædepuden, vil neglen komme mere frem. Hold et fast greb om hundens pote uden, at trykke for hårdt så hunden trækker poten til sig. Når du har neglen skubbet frem og du har godt lys til at se hvor du klipper så kan du begynde. 

Hvis du vil videre mere om negle klipning og nerverne i hunden negle, så kan du læse mere på vores blok. Du er også altid velkommen til, at kontakte os på telefon, mail eller facebook, så skal vi gerne vejlede dig til en sikker negle klipning.

FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE