Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Smart Trimme Sten

80,00 kr.
Varenummer: 3050

- Naturlig lavasten/Sort pimpsten
- 10x7 cm
-Sort
- Til Trimning 


1
+
Tilføj til kurv

KW - Smart Trimme Sten
KW trimmesten fjerner effektivt løse pels fra dit kæledyr og efterlader et naturligt look.

Trimmestenen reducerer fældningen markant ved ofte brug, og den efterlader sig et flot og naturlig look. Samtidig giver det din hund eller kæledyr en mere blank pels og sund pels. Ja det lyder underligt, men lavasten har en helt unik effekt på pels, og med ofte brug vedligeholder og pleje du din hunds pels så den holdes smuk og sund.

Anvendelse: Man kan bruge trimmesten, som den er eller dele den til to stave. Staven kører du igennem pelsen, fx når hunden er på bordet til den ugentlige pelspleje eller hvor du nu end plejer pels. Den fjerner de løse hår, uden at det gør ondt på hunden/ kæledyret overhovedet. Start med at rede pelsen igennem for filter ved at bruge en kam og derefter en carte eller børste, sådan at pelsen ligger i pelsens vokseretning. Trimmesten fjerner løse pels og under uld ved, at man trækker trimmestenen hen over pelsen, så den bliver blank i pelsens vokseretning. Trimmestenen har en naturlig slibeeffekt, som er særdeles gavnlig for hundens pels. Brug  lavastenen i din hunds fældningsperioder, på den måde kan du reducerer mængden af det irriterende hundepels markant og spare på strømmen til støvsugeren.
Lavastenen slides langsomt under brug og vil derfor blive mindre og mindre.

Størrelse: 10 x 7 cm.
Materiale: 100% Naturlig lavasten/Sort pimpsten.
Farve: SortFRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE