Kundeservice er åben mellem kl. 9 - 16

Vi sender pakker på alle hverdage, bestilt senest kl 16:00
Tilbage til webshop

KW - Super-Groom 450 g

215,00 kr.
Varenummer: 5500
- Indeholder 450 g
- Bøtte med skruelåg
- Opblandes med varmt vand
- Modvirker tør og ødelagt pels
- Opløser filter
1
+
Tilføj til kurv

KW - Super-Groom

Har din hund en tør eller ødelagt pels, så er Super-Groom helt klart et forsøg værd. Super-Groom er en pelskur som modvirker en tør og ødelagt pels. Kuren tilføre fugt til hud og pels, samt efterlader pelsen skindende blank. Den modvirker, at hudproblemer opstår og tilføre fugt til en tør hud. Kan også anvendes til filteret pelse. Modvirker Statisk elektricitet i pelsen.

Bør ikke anvendes på ruhåret racer, som trimmes.

Sådan bruger du dette produkt

TØR OG ØDELAGT PELS

Kuren blandes op i MEGET VARMT vand. 1 stor spiseske fuld til 1-2 L VARMT VAND. Pisk kuren sammen med, det varme vand i en skål og stil til afkøling. Blandingen kan bruges når den er håndleds varm. Pisk gerne flere gange mens den køles ned. 

Vask hunden grundigt i en passende shampoo, skyld med rigeligt vand. Klem pelsen for vand og tør let med et håndklæde. Påfør pelskuren som nu er håndleds varm. Kuren skal ikke skylles ud igen! Klem resten af kuren ud af pelsen og tør med et håndklæde. Børst og føntør på normal vis. Vask hunden igen efter 8 dage.

FILTERET PELS

Kuren blandes op i MEGET VARMT vand. Bland kuren og det varme vand i forhold 1:1 pisk det grundigt sammen. Lad det køle ned til håndleds temperatur. Gnub blandingen ind i det filteret område og lad det sidde i 15-20 min. Børst med en carde og kam, børst gerne mens kuren sidder i. Når filterne er væk skylles kuren ud og der vaskes efter med en passende shampoo. Lykkes det ikke at fjerne filter der hjemme så anbefaler vi, at man opsøger hjælp hos sin lokale hundefrisør.FRI FRAGT FRA 399 DKK // FAST FRAGT 33,00 DKK TIL NÆRMESTE PAKKESHOP // LYNHURTIG LEVERING // 1-2 HVERDAGE // GOD KUNDESERVICE